www.alphila.com
info@alphila.com
 
Tel: 06-15641312
Alphen aan den Rijn
The Netherlands
 
 
Voorwaarden
© 2024 Alphila
ArtikelenArtikelen worden automatisch gedownload als .pdf bestand.
watermerk Beschrijving uit het maandblad Philatelie over het ontstaan van het watermerk Posthoorn, zoals gebruikt in de eerste emissie van Nederland. (NL only)

amsterdam Beschrijving uit het maandblad Philatelie over de verschillende bijkantoren in Amsterdam. (NL only)

grootrond 1920 Beschrijving uit het maandblad Philatelie over het gebruik van het grootrondstempel vanaf 1920. (NL only)

halrond rijkswapen Beschrijving uit het maandblad Philatelie over het gebruik van het halfrondstempel op de emissie Rijkswapen, deel 1. (NL only)

halrond rijkswapen Beschrijving uit het maandblad Philatelie over het gebruik van het halfrondstempel op de emissie Rijkswapen, deel 2. (NL only)

jubileum 1923 Beschrijving uit het maandblad Philatelie over vervalsingen van de zegels van de Jubileumserie uit 1923. (NL only)

naamstempels1852a Beschrijving uit het maandblad Philatelie over het gebruik van naamstempels op brieven met zegels van de eerste emissie (vanaf 1852). Dit is het eerste deel. (NL only)

takjes Beschrijving van de verschillende soorten takjesstempels en een daaraan gekoppelde catwaarde (in NLG). (NL only)

port Beschrijving uit het maandblad Philatelie over het positioneren van de tweede emissie portzegels. Hierbij is de Leidraad eigenlijk onmisbaar. (NL only)

Vervalsing armenwet Beschrijving uit het maandblad Philatelie over de vervalsingen van de opdrukken Armenwet. (NL only)

Heligoland De geschiedenis van de Do X. Deze deed niet alleen Suriname aan, maar vloog de gehele wereld rond. Een interessant artikel om te lezen. (NL only)

Heligoland Beschrijving over de eilanden van Heligoland en de postgeschiedenis.

Duitse Rijk Sonderstempel Beschrijving uit het maandblad Philatelie over het gebruik van Sonderstempels op de zegels van het Duitse Rijk. Een catalogus met prijzen is voorhanden, echter nogal bewerkelijk om deze volledig te scannen. (NL only)

StampForgeries Interessante site met vele links naar vervalsingen van vele landen met duidelijke beschrijvig (EN).


Valid HTML 4.01 Transitional QualityStamps footer2 footer3 footer4 footer5 footer6 footer7 footer8 footer9 footer10 footer12 footer11